Al període d’estiu, de Nadal i de Setmana Santa les Escoles Bressol oferim un servei de Casal per a infants de 0 a 3 anys. Els infants ja matriculats tenen prioritat i normalment es barregen els infants de les dues Escoles Bressol a l’EBM Ginesta, ja que és allà on està la cuina.

Durant aquests dies els infants fan activitats relacionades amb el currículum d’Educació Infantil:

  • Activitats de manipulació, com per exemple amb safates manipulatives o manipulant elements naturals.
  • Activitats de psicomotricitat, com les rajoles sensorials, els circuits motrius, activitats d’equilibri i de psicomotricitat fina, entre d’altres.
  • Activitats a l’espai exterior, com al sorral, el joc simbòlic a la cuineta, o activitats lliures que fomenten les relacions i la imaginació.
  • Al Casal d’estiu, si el temps ho permet, es treballa l’element natural de l’aigua, fent jocs d’aigua, aprenent sobre els diferents estats de l’aigua, banyant nines com a joc d’imitació i simbòlic, etc.
  • Treballem els hàbits i les rutines: la rebuda i el comiat dels companys i les educadores, l’hora de dinar i de la migdiada, etc.

Horari: de 9 a 12 h i de 15 a 17 h.

Serveis complementaris: acollida de 8 a 9h i menjador de 12 a 15 h.

Preus:

– Preu per dia de Casal: 8,08 € / dia

– Preu per servei d’acollida fixa durant tot el casal (8-9 h): 8 €

– Preu per servei d’acollida esporàdica (de 8 a 9 h): 3,03 € / dia

Els períodes d’inscripcions s’informen des dels diferents canals de comunicació de les EBM i de l’Ajuntament de Polinyà.